maanantai 28. kesäkuuta 2010

Sera "konttorirottana"


Pikku konttorirotta tai -kirppu ;D

Kun asiat menevät mönkään niin ne menevät.. no, mutta eivät onneksi kovin pahoin..
Sera joutui lähtemään mun kanssa töihin, kun koiranhoitosuunnitelmat meni hieman pieleen! Teijolla piti olla toisenlaiset työvuorot Seran tokalla "tuloviikolla" (viikolla 24), mutta työvuoro vaihtuikin ja sitten tulikin ongelmia "vauvan" hoidon kanssa.. Sera kun oli ollut meillä vasta yhden viikon, niin sitä ei voinut jättää vielä toisten koirien kanssa ihan päinsä sisälle, eikä tarhaan. Joten mitäpä siinä muuta voit, kuin "vauva" kainaloon ja toiseen kainaloon häkki ja eipä muuta ku töihin!
Mutta tosi hyvin meillä sujui työviikko, Sera nukkui suurimman osan päivästä, ruokatunnilla syöpöteltiin me molemmat ja sitten ulkoiltiin.
Välillä Sera kävi "juttelemassa" mun työkaverin Helinän kanssa, kun ensiksi pienen ujostelun jälkeen Helinään tottui :)

Työpäivät meni tosi äkkiä Seralla. Aamulla tultiin puol yhdeksän paikkeilla ja Teijo sitten haki Seran kotia jo kahden jälkeen. Olispas ittelläkin noin lyhyet työpäivät ja palkka pysyis samana ;)

Juhannusviikosta lähtien Sera on sitten ollut Zivan kanssa samassa tarhassa ja hyvin on mennyt. Molemmilla on tosi kivaa, eikä Sera itke yhtään sitä, että sen pitää jäädä tarhaan päivän ajaksi, hieno tyttö =)

Ei kommentteja: