keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

"Matalalentoa.."

Matalalentoa, toden totta!

Yhtä hulinaa ja sellaisia mikä ei täysin kuulu normaaliin meikäläisen elämään.
Kesäkuun viikonloput ovat menneet sukujuhlissa ja koiranäyttelyissä, mikä nyt on ihan normaalia, mutta sitten nämä viikonpäivät, arkipäivät ovat olleet "rasittavia". Ja vähän viikonloppuisinkin on kiristelty hampaita tässä asiassa..
Eli siis tässä asiassa: Talon maalaus, vaikka sitä itse ei tarvikkaan maalata, on pikkuisen sekoittanut soppaa ja "ärsyttänytkin" jo viime aikoina meikäläistä. Aamusta tulee maalarimiehet töihin siinä kello kahdeksan tai puoli yhdeksän tai jotain paikkeilla ja ennen niitten tuloa piti saada koirat syötettyä ja ulkoilutettua metsässä, etteivät tee tarpeitaan kovin paljoa tarhaan. Ja koska itse on tottunut syömään aamupalansa ennen pihalle menoa, niin tämähän tarkoitti sitä, että mun piti herätä normaalia aikaisemmin!!! Ja mää kun oon aamu-uninen.. voi rähmä! Hmmm... itse asiassa tää herääminen ei ehkä niinkään ole se pahin asia tässä talon maalauksessa, vaan se, että meille piti tulla ammattimaista porukkaa maalaamaan tämä meidän kototalo ja on käynytkin niin, että ammattitaito ei olekkaan sitä luokkaa mitä piti olla.. :( :(
On tässä muukin porukka ihmetellyt tätä maalausta... maalataan vähän sieltä sun täältä ja maalataan sitä sun tätä ja jätetään maalaamatta, jos siltä tuntuu.. voi kökkö! Ja mää luulin, että tää on helppoa, kun maksaa rahaa, niin homma hoituu ja p..n marjat! ;)
Mutta, ehkä se tästä vielä iloksi muuttuu.. tämän päivän jälkeen maalareita tuskin meillä enää näkyy.. kävivät korjailemassa jälkiään päivällä ja ilmeisesti eivät enää tule, ainakaan mitään viestilappusta ei ole jätetty meille. Isäntä saa harrastaa paikkamaalausta sitten joskus, kun huvittaa.. jäi vielä joitain kohtia korjaamatta..
Mitä tästä opin on se, että EN IKÄNÄ palkkaa ulkopaikkakuntalaisia töihin!
Täts it.. hahaa ;D

Ei kommentteja: