keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Match Show -mietelmääTuli tässä mieleen, kun mätsärituloksia puhtaaksi kirjoittelin, että kuinka vähällä porukalla sitä loppujen lopuksi saa järjestettyä mätsärin.


Esimerkiksi, kun järkättiin "Lakeuden Belgien" -nimissä 10.6. match show'ta tuolla Seinäjoella, oli meitä ainoastaan minä ja Kivimäen Marjo, jotka vastasivat kaikista järjestelyihin liittyvistä jutuista!

Itse mätsäripäivänä töissä oli sitten onneksi enemmän porukkaa ;)

Ilmoittautumisia ottivat vastaan Kivimäen Henna ja Kivimäen Marjo sekä Kuusisaaren Eija.

Minä (heti kun ehdin muista töistä) ja Kivimäen Sanna tarkistettiin rokotuksia koirilta. Kehäsihteereinä sitten toimivat Kivimäen Paula, Marjo ja Sanna. Henna oli myyjänä pikku-buffetissa. Marjon ja mun "paremmat puoliskot" olivat tekemässä kehää, kehänauhaa paikoilleen ja silleen.

Olishan siinä ollut aikamoinen hätä päällä, jos tästä porukasta olisi joku ilmoittanut, että ei pääse paikalle tai joku tuomareista olisi perunut tulonsa! Mutta onneksi näin ei käynyt. Kaikki sujui kutakuinkin hyvin ja sää suosi meitä oikein hyvin! Paistoi tuo keltainen aurinko taivaan täydeltä :)Koiria mätsärissä esitettiin eri luokissa yhteensä 147 kpl! Kuvassa yksi osallistujista: Johanna Winter ja Rontti-tervu.. meidän Rinan poika tuo Rontti ;)


Ei kommentteja: