sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Syyskuu meni ja lokakuussa ollaan..

-*-
Tänään pitkästä pitkästä aikaa istahdin kirjoittamaan tänne blogiin.
Syyskuu meni ilman mitään kirjoittamista blogiin. Nuo syyskuun tapahtumat on lisätty tässä lokakuun puolella.. ovat vähän roikkuneet tuolla tallentamattomina.. Mieli tekis raapustaa, mutta kerta kaikkiaan aika ei riitä!

Syyskuu
- ollaan ahkeroitu tuon puuladon kanssa ja saatu se valmiiksi
- kuun alussa tuli vahvistus Zivan luustokuvista. Lonkat ovat A-luokkaa ja kyynärpäät 0-luokkaa eli priima luusto!
- ollaan suunniteltu ja valmisteltu Jalasjärvellä 4.10.09 ollutta mätsäriä Kivimäen Marjon kanssa ja tässähän sitä aikaa sitten saikin kulumaan ihan hyvin..

Lokakuun mätsäristä sananen
Mätsäri saatiin kasattua kokoon Kivimäen porukan kanssa ja saadut eurot menee belgierkkarin järkkäämiseen v. 2011 Seinäjoelle. Järkkärinä oli siis LakeudenBelgit/JKH ry. Kivasti oli koiria täällä, vaikka vesisateinen pikku myrskysää pelotti osan porukasta pois! Kaikenkaikkiaan 105 koiraa pyörähti kehässä ja 17 junior handelia kävi esittämässä taitojaan tuomarille!! Yllättävintä oli se, että mukana oli tosi paljon uusia naamoja koirineen =) Hieno homma ja koskaan ei ole liikaa antaa kiitosta, joten teen sen taas: Kiitokset osallistujille, sponsoreille, tuomareille, kehäsihteereille ja työväelle (etenkin äiteelle, joka jaksoi kerätä Jalasjärvellä tavarapalkintoja)!!!
Seuraavan kerran LakeudenBelgien mätsärin pitäis olla ensi vuoden pääsiäisenä (-mainos!)

Nyt pitäis taas elämän rauhoittua rakentamisen ja mätsäreitten suhteen. Nyt "saa" laittaa puutarhaa talvikuntoon, "saa" haravoida monta kertaa viikossa samasta paikasta, kun tuuli lennättää lehtiä erestakaasin.. mutta mitäpäs siitä, ei se haittaa, kun saa olla pihalla ja nauttia aurinkoisen kirpakoista päivistä ja koirat saa juosta lehtikasoissa ja riehua keskenään..

Ja kameraakin tänään tuli ulkoilutettua, lisää kuvia tulee picasaan.. huomenna.. tai sitten joskus ;)

-*-

Ei kommentteja: