lauantai 5. joulukuuta 2009

Marraskuusta vähäsen

Hupsista vaan, marraskuu meni jo!

Muistelin tässä mitä marraskuulla tapahtui..
Kiian kanssa käytiin silmäpeilauksessa 13.11.09. Kiia on päässyt Hannes Lohen kaihitutkimuskohteeksi ja "näistä toivotaan uusintapeilaus" -listalle, kun Kiia sairastaa kaihia (HC). Ja belgiyhdistys vieläpä tukee 20 eurolla peilausta, niin tottakai laitettiin kortemme kekoon ja vietiin Kiia uusinta peilaukseen. Etukäteen vitsailtiin Tarjan kanssa, että kun tuo peilaus on PERJANTAINA 13 pv.. niin saattaapi käydä niin, että kun meillä oli epäonnea Kiian silmien kanssa, niin nyt tulisi käänteinen päivä tästä epäonnen perjantaista ja Kiia olisi silmiltään puhdas ;) No, niin ei kylläkään käynyt, vaan Kiia on edelleen hc-sairas, MUTTA mikä parasta, kaihi ei ole levinnyt viiten vuoteen kovinkaan paljon! Kiia ei siis tuu koskaan sokeutumaan :)

Marraskuulla oli myös pari näyttelyä, Jyväskylän ja Turun kv-näyttelyt. Olin ilmoittanut noihin näyttelyihin Enian mukaan Rinan ja Zivan lisäksi, mutta "luojan kiitos", sain Enian tilalle vaihdettua Mimin ja Islan. Mimi Jyväskylään ja Isla Turkuun. Kiitos näyttelyluettelon tekijälle! Enia on nimittäin turkiltaan sellaisessa kunnossa, että sitä ei kehtaa viedä ihmisten ilmoille!!!

Maneesilla sitten ollaankin käyty marraskuun aikana ahkerasti Mimin kanssa harjoittelemassa kehäkäyttäytymistä, kun tuosta Mimin edellisestä esiintymisestä kehässä on vähäsen aikaa jo! Liikkeet Mimillä menee nappiin, mutta tuo seisominen paikoillaan on vähän semmoissa poing poing-tyyliä.

Mimin osalta oli tosi nappi juttu tämä vaihdos tuolla Jyväskylässä 21.11.! Mimi esiintyi tosi hienosti ja tulokseksi tuli avo Eri 1, PN 2, vara-Sert ja vara-Cacib!!!! Rinalla ja Zivallakin meni myös hyvin :) Rina oli vet Eri 1, ROP-veteraani ja Ziva-Sipuli nuo Eri 1, PN 1, Sert, Cacib ja ROP!!!!! Ziva sai ihka ensimmäisen cacibbinsa ;) Mustantuiskun kasvattajaluokka oli myös ROP. Luokassa meidän likkojen lisäksi esiiintyi Kidi (M:n Kind Denver Jr). Ryhmiin jäätiin, mutta turhaan, ei pärjätty siellä! Ryhmäkehien kokoontumiskehät sujuivat muitten osalta ihan hyvin, paitsi kasvattajaluokkien kohdalla. Kokoontumiskehässä oli täys kaaos päällä, kehä oli postimerkin kokoinen, ryhmiä oli varmaan 50 kpl, kehäsihteeri ei osannnut päättää, että missä järjestyksessä koirat olisivat, koko vaiko juoksu vai tai kuinka lie.. voi, voi!!

Turussa 29.11. meidän likat käyttäytyivät ja esiintyivät myös hyvin. Isla avo Eri 2, PN 2, vara-Cacib. Tuomari sanoi Islasta, että on hieman liian tuhdissa kunnossa ;) mikä kylläkin on tosi.. Isla laihikselle!! Zivalla meni myös putkeen tää näyttely: nuo Eri 1, PN 2, Sert ja Cacib!!! Ja yllätys, yllätys, Ziva hävisi PN-kehässä äityli-koira Rinalle!! Siis, meidän veteraanimamma oli PN 1, ROP-veteraani ja kaiken kukkuraksi ROP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tuomari tykkäsi Rinan liikkeistä erityisen paljon ja Rinallahan on tosi kauniit liikkeet!! Ryhmiin ei jääty nyt tällä kertaa, toisella kertaa sitten =)

Suru-uutisiakin saatiin tuolta Mäntän suunnalta perjantaina 4.12., meidän enkeli-Sanin sisko Viira on myös enkelikoira.. Viira on ollut huonossa kunnossa syksyn aikana ja nyt viime viikolla oli todettu kasvain vatsassa ja järjevin päätös oli päästää Viira koirien taivaaseen reilu 9 vuoden ikäisenä. Näin nämä vanhat koirat pikkuhiljaa jättää meidät täällä :.(

Joulu alkaa pikku hiljaa painamaan päälle, ollaan laitettu joulukynttilöitä pihalle ja oon väkertänyt joulukortteja.. tällä kertaa kortit ovat.. arvatkaa millaisia.. juu!.. koira-aiheisia, meidän söpöistä belgiliineistä!
Saattaapi olla, että jotain korttikuvia tulee myös nettiin meidän sivuille
:)

Ei kommentteja: