torstai 31. joulukuuta 2009

Ajatuksia loppuvuonna 2009..

**
Vuosi on jälleen vaihtumassa.. äkkiä kuluu nää vuodet!

Meillä oli tämä vuosi hyvä vuosi koirien ja oman terveyden suhteen, mitään ei sattunut kenellekkään ja koiramäärä pysyi vakiona. Töissä ollaan oltu ja koiranäyttelyissä.

Näyttelyt menivät oikein nappiin.. Ziva oli meidän koiren yllättäjä näyttelyissä, rumasta ankanpojasta tulikin kaunis joutsen :) samoin Mimi ja Rina pärjäsivät hienosti näyttelyissä. Rina siirtyi elokuussa veteraanien sarjaan ja parissa näyttelyssä pääsi BIS-veteraani sijoituksillekkin!

Näyttelyistä tuli mieleen, että tulipahan luvattua syksyllä, että osallistun belgierkkarin järkkäämiseen Seinäjoelle 2011.. hmm... onko mulla järkeä vai ei.. ehkä ei, mutta Marjon sakki on myös onneksi mukana tässä :)

Kesällä toteutui myös pitkäaikainen haave, kun saimme ostettua talomme takana olevan metsäpläntin! Puuttuu enää maanmittauslaitoksen puumerkki, niin sitten paperisotakin on käytynä!

Joululta alkoi mulla "syysloma" joka päättyy vasta loppiaisena. Loma kyllä tuli tosi hyvään aikaan ja nyt on saanut käydä metsälenkillä koirien kanssa päiväsaikaan ja nauttia hienoista lumimaisemista! Tais olla ekaa kertaa mun työhistorian aikana, että olen poissa töistä joulun välipäivät.. juhlaa!

Oli muuten aika harvinainen joulunaika kelien suhteen, kerrankin oli valkoinen joulu! Koirat ovat olleet ihan haltioissaan tästä lumimäärästä =)
Samoin on ihmeellistä, että äsken kun käytiin sytyttelemässä kynttilöitä pihalle, ei tuule lujaa eikä sada räntää.. sai kynttilät palamaan!!

Pian mennään juhlistamaan "tien toiselle" puolelle.. paistetaan makkaraa takassa ja valetaan tinaa, ammutaan raketteja.. =)

**

Ei kommentteja: