perjantai 14. elokuuta 2009

Metsän, "Koirahaan" siivousta


Koirahaan valtiatar iski metsään belgiensä kanssa 14.8.09!


Minäpä siis päätin aloittaa metsätyöt raivaamalla vadelma- alias vaaranpuskat nurin!
Tää meidän metsäpläntti kasvaa ihan valtoimenaan vaaramia.. niitä on ja ne on isoja.. ja piikkisiä! Onneksi ollaan joskus ostettu tommonen "vesaviikate", joka on yllättävän mainio kapistus noitten puskien katkomiseen.. välillä kyllä terää pitää teroittaa, kummasti se vaan tylsyy tossa! Sen verran säälin noita puskia, että söin ensin marjat puskista ja sitten vasta huitaisin kumoon ;) Tosi makoisia ovat nuo vaaramet nyt ja mehukkaita, saa kummasti janojuomaa niistä.. tossa hommassa meinaa tulla hiki pintaan ihan väkisinki!

Noi meidät belgitkin olivat kovasti auttamassa mua. Mimi, Isla ja Ziva auttoivat nyppimällä itse marjoja puskista suoraanja Rina pienellä avustuksella eli kaatamalla oksa sille maahan, niin se nyppi marjat sitte suuhunsa. Enialle ja Kiialle piti kädestä antaa marjat, ne eivät vaivautuneet itse niitä poimimaan.. palveltavia pikku prinsessoja ;)


--
Välillä tuo homma tuntuu ihan hullun hommalta! Onko järkeä raivata tätä plänttiä tällä tavoin, eikö oo mitään muuta keinoa saada noita puskia nurin ja äkkiä?! Kaikki siis pitäisi tapahtua heti ja äkkiä eikä pikkuhiljaa tällälailla käsipelin.. Ihan kuin tuo metsä tuosta katoaisi ja häviäisi pois.. ehkä tuonne alitajuntaan ei oo vielä täysin mennyt ajatus, että mettä on meidän oma ;)
--

Ei kommentteja: