lauantai 15. elokuuta 2009

Koirien "tarhalla" metsänreunalla


Metsä, se on se meillä tämän hetken "päivän sana", sillä siis jatketaan tänäkin viikonloppuna! Nyt jatketaan metsän reunassa olevan koiratarhan puitten kaadolla!

Tarhassa on ollut kolme isoa puuta, jotka ovat kuivuneet pystyyn jostain syystä! Puut ovat pikkuhiljaa alkaneet nojata toisiin puihin ja ne on ihan pakko kaataa, kun sopiva hetki tuloo eli saadaan miehiä tarpeeksi paljon apuun ja semmonen, joka osaa käyttää moottorisahaa..
Kun tietenkin noista kolmesta puusta on kaksi noitten koiratarhojen sisällä, niin puita ei pysty suoraan kaatamaan nurin, vaan niitten kanssa pitää "leikkiä" ;)

Tarja-siskon mies Pasi on harrastellut moottorisahan kanssa suvun metsätöissä, joten Pasi sitten lupautui kaatamaan noi puut tarhasta ja samalla sahaamaan "Koirahaassa" olevat myrskyn kaatamat puut pois. Puut lähtivät samalla metsurin mukaan takkapuiksi. Meillä kun takkaa ei oo, eikä vielä sitä saunamökkiäkään minkä kiukaassa puita polttaisi! Voi, kun noista kaadetuista puista tuli hyvä haju.. ihan kesäisen saunan tuoksu!

--

Ei kommentteja: