sunnuntai 3. toukokuuta 2009

"Rankka" vapun aika

;)

Tulipas tämäkin vappu elettyä ja "juhlittua" kotona ja mätsärissä..

Käytiin vappupäivänä Mimin kanssa Kauhajoella mätsärissä harjoittelemassa Harjavallan koiranäyttelyä varten kehäkäyttäytymistä. Mimi on jäänyt ihan siskonsa Enian varjoon noissa näyttelyjutuissa, mutta nyt on Mimin aika ja vuoro kahden vuoden "paussin" jälkeen päästä näyttelemään taitojaan tuomareille. Mimi on kylläkin ihan kuin puskassa kasvanut.. oltiin pari viikkoa sitten ekaa kertaa maneesilla näyttelyharjoituksissa.. Mimi kiipeili mun syliin ja piipitti ja pomppi, hyppi ja kiermusi kuin mato.. No onneksi nyt jo menee paremmin =)

Mätsärissä meillä meni aika hyvin! Aluksi kun mätsäripaikalle mentiin, Mimi hiukka piipitti, mutta kun aikansa oltiin ja tuttuja koiria kävi Mimiä moikkaamassa, niin Mimikin ihan rauhoittui!

Kehäesiintyminen oli HIENOA ottaen huomioon meitin ongelmat. Mimi hieman väisti hampaitten katsomisessa, mutta pysyi seisaallaan kun sitä kopeloitiin! Ei kiivennyt mun syliin, eikä istunut! JES, Mimi! Liikkeet Mimillä on hienot, PALJON paremmat kuin Enia-siskolla ja ryhtiäkin Mimillä on, kun pitää seisoa paikoillaan! Mimi saikin sitten punaisen nauhahan ja loppukehissä Mimi pääsi kymmenen parhaan joukkoon, tiputtiin viimeisenä jatkosta, mutta eipä haitannut! Olin niin ylpeä ja onnellinen tosta esiintymisestä! Kotia päästyä, Mimi sai ISON siankorvan palkinnoksi =)


Vappupäivä sitten vietettiin loppuun haravoidessa pihaa ja ulkona ollessa koirien kanssa.

Lauantaina käytiin hieman Seinäjoella kaupoissa ja loppupäivä vietettiin koirien kera puutarhatöissä istutellen uutta ostostani alppiruusua ja tonkien kukkapenkkejä.

Sunnuntai jatkui samoissa merkeissä kuin lauantai, haravoitiin (koirat auttoivat hyppimällä lehtikasoissa) ja siistittiin pihan reunoja. Hieman on niskat, selkä ja jalat kipeinä, kun tämmösiä työpäiviä tekee.. kroppaan sattuu ihan kummallisesti!

Rankkaa tää loman aika, mutta niin mukavaa =)

Ai juu.. ihan kuivin suin ei oltu koko vappua.. lauantai-illalla me testailtiin äiteen ja isän kanssa boolisekoituksia pikkuveljen kihlajaisia varten, joita sitten juhlitaan kesäkuussa.. ehditään hyvin tässä kehittämään sopiva sekoitus.. nam ;)

Ei kommentteja: