maanantai 11. toukokuuta 2009

Harjavallan näyttelyssä

''
Jes, meillä oli hieno näytelmäreissu Harjavallassa 09.05.2009!

Vaikka keli oli kurja, vettä satoi ja tuuli, niin ei se latistanut tunnelmaa yhtään!!
Tunnelma oli ihan "katossa", kun Mimi-tytteli otti ja voitti ihan elämänsä ekan Sertin ja vieläpä VSP:n kera! Eikä muittenkaan belgikoiruuksiemme tulokset mitään "hassumpia" olleet.. ;)

Ziva tuli toiseksi heti Mimin jälkeen ja sai vara-Sertin ja Isla oli ROP. Isla oli kylläkin ainoa laku, mutta ei se niin varmaa aina oo, että saako erin.. kuten tässä on nähty viime näytelmissä.. ;)

Mimistä; Mimi esiintyi tosi hienosti, se EI kiemurrellut yhtään, kun tuomari tarkisti hampaat, Mimi liikkui tosi kauniisti ja seisoi nätisti paikoillaan, vaikka vettä satoi juuri, kun oltiin kehässä arvosteltavana, Mimi todellakin esiintyi edukseen!
Zivakin esiintyi suhteellisen hyvin, pelästyi vain heti alkuun, kun kehän reunalla, Zivan takana, puristeltiin jotain muovikangasta ja siitä tuli aikamoinen "ääni" ja juuri silloin, kun tuomari oli kumartuneena Zivan päälle.. vähän Ziva siinä sitten väisti, mutta näytti hampaat ihan ok ja mitenkään muuten ei tuo pelästyminen vaikuttanut esiintymiseen.. onneksi!
PN-kehässä oli siten kolme narttua, meidän koirien lisäksi nuo-luokan voittaja. Kivimäen Sanna esitti Zivan PN-kehässä, kun itse esitin Mimin. Ziva esiintyi Sannan kanssa hienosti (kiitokset vielä Sannalle esitysavusta!)
Ekaksi tuomari juoksutti luokkavoittaja järjestyksessä pari kierrosta, sen jälkeen nosti Mimin (joka oli kolmantena koirana) kärkeen ja Ziva jäi kolmanneksi, tuomari juoksutti tässä järjestyksessä pari kierrosta lisää ja nosti sitten Zinan toiseksi, JEE! Ja järjestys sitten oli tämä, Mimi eka ja Ziva toka!

Islakin esiintyi paljon paremmin täällä, kuin Vaasassa, jossa Islan korvat olivat melkein koko kehässä olo ajan päätä myöten! Nyt Isla oli oikein skarppina ja heilutti häntää :) Näyttää siltä, että Isla tykkää näistä pihanäyttelyistä enemmän kuin sisänäyttelyistä.. satoi tai paistoi =)

Lopulliset tulokset olivat siis tämmöset:

- Isla Avo ERI 1, PN 1, ROP
- Ziva Jun ERI 1, PN 2, vara-Sert
- Mimi AVO Eri 1, PN 1, Serti, VSPNiin muuten joo, tämä näyttely oli vasta Mimin elämän kolmas näyttely virallisissa luokissa.. pitäsiköhän viedä useammin näytille sitä ;)

Tässä Mimistä ja palkinnoista pikkunen valokuva

Ei kommentteja: