keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Keväinen talviloma..

Aivan ihanaa on ollut olla talvilomalla, keväisellä talvilomalla!

Ei kelloa! Kyläilyä, kirppareita, ulkoilua, räntää, vettä, aurinkoa, pilviä taivaalla, lintujen laulua, puutarhan siivousta, koirien pesua ja kaikki ilman kelloon tuijottamista!
Ja vielä kelikin on suosinut meikälikkaa tosi hyvin! Alkuviikosta oli pientä räntäsadetta, ei haitannut, kun silloin kyläiltiin ja käytiin kirppareilla. Nyt paistaa aurinko ja ollaan koko päivän oltu pihatöissä ja lenkkeilty!


Käytiin koirien kanssa metsälenkillä tuossa metsikössä, meidän "takapihalla". Miten äkkiä onkaan tuo maisema muuttunut viikon aikana. Reilu viikko sitten metsässä oli lunta aika lailla ja missään ei ollut lätäkön lätäkköä. Meidän "ojapolkukin" oli vielä ihan lumella.. vaan eipä ole enää. Nyt vettä loiskuu kivasti kumppareitten ja tassujen alla, koirien mahakarvat nokkuvat vettä ja pisarat pomppii karvan päällä.. ja koirilla on kivaa.. ainakin siihen asti kun kotia tullaan ja joutuvat "karenssiin" kuivumaan kodinhoitohuoneeseen ;)Metsäreissulta löytyi hauska kesäinen läjä: muurahaiskeko, joka vilisi elämää.. muurahaisia oli ihan älyttömän paljon ja niillä oli kova tohina meneillään!

Ziva meinasi mennä kekoa tutkimaan.. mutta onneksi pakitti pois keosta, kun kielsin! Olis siinä voinut tulla ärtsyt pissit Zivan silmille..Ei tää loma nyt ihan pelkäksi huilailuksi ole mennyt, oon siivoillut pihamarkkia talven jäljeltä ja värkännyt LakeudenBelgien mätsäriä varten kehälappuja ja muuta paperijuttua. Pääsiäismaanantaina pitäis nuo mätsäribileet olla, toivottavasti kelit suosii meitä järkkäreitä!
Seuraavaksi pitäis väkertää pääsiäiskokkoa varten noita.. poltetaan se sitten pääsiäislaunataina ja karkotetaan siinä pahat henget pois tältä mäeltä!
''

Ei kommentteja: