torstai 15. tammikuuta 2009

Mimin silmät

''
Käytiin tänään Mimin kanssa Seinäjoella silmätarkastuksessa.

Mimillä oli aika vauhti päällä, kun pääsi pitkästä aikaa ihmisten ilmoille.. =o)
Osasin kyllä ennakoida tuon suhtautumisen.. joten oltiin hyvissä ajoin paikalla ja Mimi sai purkaa enintä energiaansa ulkona pomppimiseen ja hajujen tutkiseen ja sisällä sitten "tervehtiä" toiset koirat ja ihmiset ihan kaikessa rauhassa.. ja vasta tämän jälkeen laitettiin tipat silmiin.

Mimi oli sitä mieltä, kun odotettiin vuoroamma, että se on pikkuinen beegi ja sen oli IHAN pakko päästä mun syliin.. ja niin kömpi mun syliin, katseli sylissä ikkunasta ulos, mitä maailmalla tapahtuu ja keitä tulee sisälle.. ja aika kului Mimillä rattoisasti! Mun kädet kyllä oli pikkusen väsyksissä tuota pikkuronttia pidellessä, mutta mikäs siinä ku Mimi tykkäsi.. onneksi sai istua tuolilla ;o)

Päästiin mekin sitten vuorollamme sisään. Mimi käyttäytyi yllättävän kiltisti ja rauhallisesti lääkärin käsittelyssä, paremmin kuin Enia aikoinaan! Kerroin heti alkuun ell:lle, että sisaruksilla on todettu hc:tä ja että en yllättyisi, jos tälläkin olisi. Ell tutki Mimin silmät ja totesi, että "Nämä silmät kyllä ovat ihan terveet."
Hyvä, hyvä! Ennen lähtöä ell varoitteli sitten, että saattaa olla, että koira ei näe hetkeen kunnolla, kun noi silmät on "laajennettu".. totesin siihen, että no ainakin hetken aikaa tämä koira käyttäytyy rauhallisesti, kun ei näe mitään.. ei kuulema oo sellaista vaikutusta belgin käyttäytymiseen ;) Belgi = duracell-pupu!

Ja niin me sitten poistuimme vastaanotolta onnellisena terveistä silmistä, hieno juttu!

Nyt näistä Rinan Mustantuiskun D-lapsosista on silmätarkastettu 5 koiraa ja näistä kahdella on hc ja kolme ovat terveitä.
''

Ei kommentteja: