torstai 29. tammikuuta 2009

Historia toistaa itseään?

..
.. Olisikohan näin?

Tänään tein "arkistonsiivousta" kotona, arkistoin koirien erilaisia lappusia ja näyttelyarvosteluja sinne sun tänne. Siirsin noitten koiraenkeleittemme arvostelulaput toiseen kansioon, ja noitten elävien otusten paprut toiseen kansioon, kun käsiini osui Pinja-Pinjulin näyttelylappuset.. huomasin jännän jutun!

Pinja on kilpaillut ekan kerran virallisessa luokassa Turussa 24.1.1998. Tuolloin Pinjan tuloksena oli JUN 1/1 SA, PN 1, Serti, ROP ja RYP 4!! Pinja sai tällöin ekan sertinsä! Ja muutenkin pärjäsi "hieman" hyvin!

Mitenkä ollakkaan, Ziva-Sipulin kanssa oltiin ekan kerran virallisessa luokassa Turussa 24.1.2009 (kuten aiemmin jo kirjoitin) oli Zivan tuloksena JUN Eri 1, PN 3 ja eka Serti!
Ei ihan yhtä hyvin kuin Pinjalla, mutta junnu luokan voitto ja serti, kuten Pinjalla!!

Menestys tuli täsmälleen samana päivänä ja lauantaina!! Vuosia välissä on 11 vuotta, ei ihan "kymppi" tasalukua, mutta melkein.

Seuraisikohan Ziva Pinjan tassunjälkiä tässä lajissa... toivotaan ;o)!
Miksei tietysti voisikin seurata.. onhan Zivalla hieman Pinjankin "verta takana". Zivan vaari Eppu, on Pinjan veli (eli Zivan isä-Zorron isä on Eppu ja Epun sisko on Pinja) ja silleen.. heh heh :o)

Tää oli tämmönen tilastotietous tälle päivälle =)

'*'

Ei kommentteja: