torstai 16. lokakuuta 2008

Sani-parka

Sani parka..
.. joopa joo, ensin Mimi ja sitten Sani, mitäs seuraavaksi?!


Eilen illalla, kun Enia napautti Sania kuonoon, tutkin Sanin, että sattuiko pahasti, tuliko naarmuja, huomasin kauhukseni, että alhaalla etuhampaitten välissä on RAKO?! Tarkempi tutkimus paljasti, että hampaista näkyvät "juuret"! Ja eikun sitten soittamaan eläinklinikalle varaamaan aikaa "hammaslääkärille".


Eläinlääkäri tutki suun ja totesi, että ikenet ovat vetäytyneet pois hampaan päältä (jotenkin tälleen) ja nyt sitten osa hampaista on vaurioitunut ja jonkin asteinen ientulehduskin Sanilla on.. ihme tulehdus, eikö ientulehduksessa pitäisi valua verta, jos jotain kovaa rouskuttaa!?


Eläinlääkkärin toimenpiteenä oli: "Rauhoitetaan koira ja tehdään hammastutkimus ja poistetaan vaurioituneet hampaat".

Ja niin Sanilta sitten poistettiin reilu tunnin kestävässä operaatiossa kaksi pikkuista hammasta alaleuasta ja yksi isompi hammas yläleuasta ja samalla tehtiin hammaskiven poisto. Antibiottikuuri päälle ja jatkohoitona hampaitten harjaus päivittäin!

Ennestään Sanilta on tippunut jo pari hammasta, nyt sitten otettiin nuo kolme, Sani on nyt ihan kuin vanha mummo ilman tekareita.. hihii ;)

Eläinlääkärin mukaan, koiralle ei oo niin kamala juttu, vaikka kaikki hampaat eivät olisikaan suussa.. pystyy kuulemma tekemään pelkillä ikenilläkin töitä! Onneksi!! Olin jo varautunut kaikkein pahimpaan vaihtoehtoon..

Klinikalla, kun vuoroamme odotettiin, Sani käyttäytyi tosi kiltisti, hurmasi käytöksellään myös erään vanhan rouvashenkilönkin =)

Sani käväisi samalla käynnillä puntarillakin punnitsemassa itsensä, vaaka näytti 17,8 kg.
Missin mitoissa ollaan!

Ei kommentteja: