lauantai 25. lokakuuta 2008

Näyttely Seinäjoen Areenalla

Pitkästä aikaa koiranäyttelyssä!

Tänään mukaan pääsivät Ziva, Rina ja Isla.

Zivan esiintyminen hieman jännitti etukäteen, että miten se suhtautuu paikkaan, kehään ja yleensäkkin tuohon halliympäristöön, jossa on paljon koiria, ihmisiä ja meteliä. Tämä oli nimittäin ihka eka kerta, kun Ziva oli tämmösessa isossa hallissa esiintymässä. Näin jälkeenpäin voi sanoa, että yllättävän hyvin! Hieman Ziva pelästyi sitä, että sen takana lähistöllä kaatui joku häkki tms. pikku rytinällä.. sen jälkeen Ziva reagoi koviin kolahduksiin säpsähtäen, mutta uskon että tuokin unohtuu ajan myötä.

Kehäkäyttäytyminen oli kaikilla koiruuksillamme hienoa, Zivakin malttoi juosta ravilla kauniisti ja seisoa paikoillaan tosi nätisti. Hyvä esiintyminen tuotti tulosta: Ziva oli narttupentujen ykkönen, sai kunniapalkinnon ja oli VSP-pentu. Siskotyttö Moona tuli toiseksi Zivan jälkeen ja Zivan velipoika Ronnie voitti urospennut saaden KP:n ja ollen vielä ROP-pentu! Rontti-Ronniesta pari sanaa: esitin Rontin kehässä ja tuomari ihastui täysin tähän nallekarhumaiseen iloiseen pomppija-poikaan! Ronnie esiintyi myös hyvin, vähän sitä vaan "inhotti" kun sukukalleuksia tutkittiin, mutta muuten oli kehässä kiva olla!

Rinan kanssa sitten esiinnyttiin avoimessa luokassa. Tuntui vähän omituiselta olla tuossa luokassa Rinan kanssa, kun muut tytöt olivat NIIN nuoria kuonoltaan Rinaan verrattuna! Tuomari kysyikin, kun hampaita tarkisti, että minkä ikäinen tämä koira on. Siihen vastasin että seitsemän.. "Oooi, näin vanha" -sanoi tuomari ja hymyili Rinalle! Rinastahan tuomari sitten tykkäsi kovasti, että "erin" jälkeen laittoi Rinan voittamaan avoimen luokan nartut. Vanhuus oli valttia myös PN-kehässä: Rina tuli toiseksi Viiran 8-vee (Piian koiran) jälkeen. Tuomari siis piti erityisesti veteraani / vanhoista koirista! Rina sai kaikenkukkuraksi vielä cacibin!

Islan kanssa meni sitten hieman huonommin kuin Rinan ja Zivan kanssa. Isla sai avoimessa luokasa EH:n ja ainoana koirana voitti myös luokkansa. Islassa tuomari moitti liian pehmeää / pitkämäistä selkää. Muuten tuomari tykkäsi Islasta; liikeet olivat hyvät ja käytös erinomaista.

Mutta kaikenkaikkiaan hieno näyttelypäivä, huonona puolena oli tuo Areenan ahtaus ja kehien liukkaus. Mutta onneksi meidän koirat osasivat liikkua tuolla liukkaalla lattialla, niin esiintyminen sujui ihan mallikkasti =)

Moonalle ja Ronnielle vielä kiitokset, kun tulitte näyttelyyn!

Viralliset tulokset:

Isla: AVO EH 1
Ziva: PEK 1, KP, VSP-pentu
Rina: AVO Eri 1, PN 2, CACIB

:)

1 kommentti:

Teija Vähäsöyrinki kirjoitti...

Hei Merja.Sanoinkin siellä...ja kehuin kuinka pennut niin hyvin viihty hallissa-ei mitään ongelmaa.Uros-pentupoika oli iso niinkuin minä olen tottunut-kaunis tulee vielä.Onnea hienosta päivästä Seinäjoella ja avusta leirinpystytykseen-taas.Näkyillään
TV:Teija ja Tervupojat