perjantai 31. joulukuuta 2010

Uusi vuosi 2011 alkaa pian..


* * * Tänään se on, se viimeinen päivä vuotta 2010.
Huomenna otetaan käyttöön ihan uusi kalenteri ja uusi vuosiluku!

Hetken aikaa taas menee, ennenkuin oppii kirjoittamaan papereihin oikean vuosiluvun, kumma juttu, joka vuosi sama ongelma ;)

Mikään muu ei oikeastaan muutu, kuin vuosiluvun viimeinen numero. Uudelle vuodelle siirtyvät vanhan vuoden tekemättömät hommat, jutut, työt.. voikun niistä voisi jättää edes jotain tälle vanhalle vuodelle ja voisi aloittaa "puhtaalta pöydältä" mutta eipä taida onnistua.. höh!

Mitä voisi antaa meille tämä uusi vuosi 2011?
Ehkäpä saamme tuon saunamökin rakennettua tonne "Koirahakaan", saunamökkiin tehtyä saunapuita, puutarhaan uutta ilmettä ja talon betoniosille loppumaalauksen tehtyä..
Koirille toivoisin, että ne pysyvät terveinä ja hengissä, saisin Kirpusta rohkeamman ja luottavaisemman vieraita ihmisiä kohtaan ja tottahan toki toivoisin, että koiramme saisivat jotain menestystä näyttelyissäkin... ja mitäs muuta.. meille kaikille terveyttä ja iloa.. ja koiranpentuhaaveita aina pitää olla ;) .. no, tämmösiä kivoja toiveita uudelle vuodelle tuumailen :)

Kuuraparta-Enia ja me muut toivotamme: Oikein hyvää Uutta vuotta 2011 sekä menestystä koiraharrastuksen parissa sekä terveyttä niin kaksi- kuin nelijalkaisille =)
* * *

Ei kommentteja: