torstai 23. syyskuuta 2010

Seran eka näyttely!

kuva: nilkkavaivainen-Merja ja Sera 19.9.10 (kotona)


Nyt se on näytelty, nimittäin Seran eka "oikea" näyttely! Ollaanhan me kyllä käyty parissa mätsäri-näyttelyssä, mutta ei niitä voi sanoa oikeiksi näyttelyiksi!
Käytiin siis Orivedellä pyörähtämässä pentunäyttelyssä Seran kanssa 18.9.10. Mudeja oli tähän näyttelyyn ilmoitettu peräti 3 kpl! Aika hyvin!

Sera esiintyi luokassa 5-7 kk, ja oli ainoa pentu tässä luokassa. Ne kaksi muuta olivat myös narttuja, mutta esiintyivät luokassa 7-9 kk. Kun näin nuo kaksi muuta mudia, niin totesin, että noihin verrattuna, Sera on ihan kirpun kokoinen.. pikkuinen! No olihan ikäeroa 2 kuukautta, joten vaikuttihan sekin jo aika paljon ;)

Harmitti vaan niin vietävästi välillä, kun nyrjäytin ton oikean jalan nilkan viikkoa ennen tätä näyttelyä, joten tässä näyttelyssä en sitten kunnolla pystynyt liikkumaan / esitämään Seraa! Mutta onneksi Sera liikkui kohtalaisen hyvin mun nilkuttavassa kävelyvauhdissa, muu esiintyminen sitten oli vähän sitä sun tätä ;)

Tuomarina meillä oli Antti Nieminen ja Seran arvostelu kuuluu näin:
"Hentorakenteinen, kevyt, niukasti kulmautunut, yhdensuuntaiset liikkeet. Hyvä selkä ja riittävä rintakehä. Rodunomainen pää. Saksipurenta. Hieman haja-asentoiset korvat. Pennun turkki ok. Kaipaa vielä massaa. Luoksepäästävä, hieman ujo tänään." Tulos: PEK 1

Niin totta joka sana. Sera on pikkuruinen lepakkokorva, joka tarvitsee vielä itseluottamusta vieraissa paikoissa. Kokemusta tuli koppakaupalla, vaikka menestystä ei tullutkaan niin paljosti. Oon tosi tyytyväinen tähän suoritukseen Seralta! Tästä mennään pikkuhiljaa eteenpäin =)


Tämän kuvan on ottanut Talvitien Mervi Peräseinäjoen mätsärissä 11.9.10. Seran kanssa oltiin pentuluokassa ja saatiin sininen nauha (ja samoin sai toi meidän parina oleva koirakin sinisen nauhan). Hieman on mulla opettelemista ton esittämisen kanssa, en osaa esittää näin pientä koiraa tälleen maassa tai pöydällä (apua!)

Ei kommentteja: