sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Maalausta..

Kesäinen päivä tuli käytettyä hyvään tarkoitukseen Rauman näyttelyn pyörähtämisen jälkeen.
Ostettiin terasille tommonen puinen ruskea penkkiarkku, jonne saapi sitten heittää tuolin pehmusteet sun muut sateelta suojaan. Hoito-ohjeessa kerrottiin, että puupinta olisi hyvä käsitellä puuöljyllä ja minähän sitten tein niinku "käskettiin". Johan tuli nätin ruskean väri pintaan, syvensi tuota alkuperäistä väriä! Mutta hiukka vaan tuli hiki, vaikka tuo maalaus ei niin raskasta ookkaan, mutta oli niin mahdottoman kuumaa ja kosteaa (välillä ukkonen jyrähteli kauempana), lääh ja niin sano koiratkin, lääh, lääh!!

Seuraavaksi meillä on vuorossa talon maalaus, joka pitäis aloittaa maksetulla työvoimalla ens viikolla. Kuulema ensin pestään kurat ja vanhat maalit pois jollain ihme höyrypesulla, sitten annetaan kuivahtaa ja lopuksi uusi maali pintaan ja "vanhankin näyttää nuorelta" ;)
Sen verran on tuo aurinko paahtanut ja haalistanut etelän puolen seiniä, että ei enää viitti kattella taloa täs kunnos.. no onhan tuosta aikaakin jo, kun talomme on ekan maalinsa saanu pintaan.. semmoset 15 vuotta!

(Muuten joo :) Raumalla meidän likat pärjäsivät seuraavasti: Enia AVO Eri 1, PN 3 ja Rina VET Eri 2, PN 2)

Ei kommentteja: