sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Joulun jälkeen

Joulun pyhät ovat sitten ohi ja uutta vuotta odotellaan!

Eilen tuli vietettyä sisarusten ja vanhempieni kanssa "karaoke-biljardi-iltaa" tuolla tien toisella puolella ja nyt ollaan otettu rennosti tämä päivä, koirien kanssa ulkoiltu ja naputettu tietsaa, kirjoiteltu juttuja blogiin ja picasaan lisäilty kuvia. Teijo on löhöillyt sohvalla teeveetä katsoen. Siis leppoisaa meininkiä =)
Huomista varten kerätään voimia.. töihin, töihin..

Jouluna tuli taasen, kuten jokaisena jouluna aiemminkin, ahmittua liikaa jouluruokaa, suklaata.. joulutorttuja.. ähky olo, mutta siitä huolimatta nam!

Menneessä joulunajassa oli se erittäin mukava asia, että pyhäpäiviä oli näin paljon, sai olla kotona (tai kylässä) eikä tarvinnut töissä olla. Koirien kanssa sai lähteä metsään tai kävelylenkille koska vain!
Koiratkin saivat viettää enemmän aikaa meidän kanssa, eikä niiden tarvinnut olla ulkotarhassa pitkää työpäivää yksistään.


Kameraakin tuli "ulkoilutettua" hieman tapaninpäivänä. Lähdin Zivan ja Zivan velipojan Rokin kanssa metsälenkille. Belgit saivat riehua keskenään ja juosta niin paljon kuin ikinä jaksoivat. Riemua oli kakaroilla! Itsekkin nautin ihanasta raikkasta "melkein pakkas" lumikelistä tosi paljon! Tulipahan samalla sulateltua jouluruokaa pois..

Kuvassa: "Vauhdin hurmaa metsäpolulla a'la Ziva ja Roki"

Niin muuten; tämä joulunaika oli muuten ensimmäinen joulu näillä Rinan "Mustantuiskun L-lapsosilla"
=)
Posted by Picasa

Ei kommentteja: