tiistai 18. marraskuuta 2008

Pinjalle tapahtuu..

Juupa juu ja taas tapahtuu. Tällä kertaa Pinjalle!

Pinja on parin päivän ajan ontunut vasenta puoltaan jaloista ja kiipeäminen rapuissa yms. on ollut hieman hankalaa. No eilen illalla aloin tutkia Pinjaa tarkemmin jaloista ja kuinkas ollakkaan, Pinjan takajalka kintereestä ylöspäin oli turvoksissa ja hieman kuuma! Mitään merkkejä haavoista ei jalassa ollut, vain luumun muotoinen patti sisäreidessä?!

Kun eläinlääkärin lahjoja ei meikälikalla ole, niin eipä muuta kuin aamulla koira mukaan ja paikalliselle eläinlääkärille näyttämään koiraa.. Mitenkäs sitten sattuikaan, että ell olikin sairaslomalla juuri tänään tiistaina!
Hetken tuumailin ja päätin, että Pinja mukaan töihin, sitten soittamaan eläinklinikalle naapurikuntaan, kunhan klinikka ensin aukeaa. Eiköhän Pinja toimistolla jonkin aikaa pärjää!
Heti kello 9.00 soittamaan klinikalle ja onneksi sitten sain peruutusajan samalle päivälle!


Eipä muuta kuin töitä tekemään ja Pinja kaveriksi toimistotöihin ;)


Pinjalla oli mukavat oltavat! Pinja käytti hyväkseen työkaveriani Helinää; Pinja kävi rapsutettavana Helinän luona vähän väliä.. fiksu belgi ;)

Meillä taasen meinasi tulla erimielisyyksiä Pinjan kanssa siitä, että missä Pinjan paikka toimistolla on. Kun Pinjan oli PAKKO "ängetä" mun työpöydän alle ja kun pöydän alla muutenkin on ahdasta, laatikosto, pöydän jalat..

Kuvasta huomaa mikä ilme Pinjalla on, kun komesin sitä pois sieltä ;]

--

Eläinklinikalla sitten Pinjan jalat ja kroppa tutkittiin läpikotaisin. Mitään syytä ei ell osannut sanoa, että mikä turvotuksen on aiheuttanut. Tulehdus jalassa on ja nestettä täynnä ja se "luumu" on turvonnut imusolmuke.
Kuumetta Pinjalle ei ollut, ruoka ja vesi maistuu normaalisti.

Pinja sai sitten antibioottikuurin ja kipulääkkeen ja hoitona on myös "hieroa nestettä pois verenkiertoon".
Ell kertoi myös, kun Pinjaa oli tutkinut, että Pinjan ranteissa ja lonkissa on jonkinasteista nivelrikkoa, mutta tämä turvotus ei johdu nivelrikosta, vaan jostain muusta. Seuraillaan tilannetta ja toivotaan, että lääkekuuri auttaa turvotukseen!

Näinhän se on, että "Vanhuus ei tuu yksin!"

Ai juu, meinasi unohtua: Pinja painoi 22 kiloa! ISO tyttö tämä meirän Pinjuli!
:)

Posted by Picasa

Ei kommentteja: